DO ZAČETKA
2. nočnega teka še:
Medvode v gibanju

Predstavitev festivala

Javni zavod Sotočje in Športna zveza Medvode  pripravljata že drugi festivalski projekt »MEDVODE V GIBANJU 2018«, ki bo potekal od 1.6. do 3.6.2018. V preteklem letu smo bili zelo veseli, pozitivnih odzivov tako nastopajočih kot občanov zato smo se odločili, da projekt še nadgradimo.


Prva izvedba projekta je bila za nas ZGODBA O OSPEHU in je resnično povezala celoten kraj, sodelovalo je namreč preko 300 prostovoljcev, 1200 športnikov in preko 3000 obiskovalcev.

Pozitivni odzivi tako udeležencev kot občanov pričajo, da je bil tak športni festival res potreben na tem področju, saj lahko ugotavljamo, da je bila ponudba športno rekreativnih prireditev zelo pomanjkljiva.

Festivalski projekt »MEDVODE V GIBANJU 2018« jasno in v najvišji meri uresničuje javni interes na področju športa, saj s programom veliko število ljudi spodbudimo k športni dejavnosti oziroma k aktivnemu preživljanju prostega časa. Gre za program  z vsebinami, ki imajo velike pozitivne vplive na kazalnike zdravja ljudi.

 

Središče dogajanja bo v centru Medvod, kjer bo zapora cest v dolžini 600m, kjer se bodo izvajale aktivnosti kot so, rolkanje, skike, ulični tek za otroke in družine, v sodelovanju z drugimi ponudniki in organizacijami, pa bomo pripravili tudi promocijske/degustacijeke kotičke zdravja.

Prizorišča bodo tudi nogometno igrišče, teniška igrišča, igrišča za odbojko na mivki na Zbiljski dobravi ter Športna dvorana Medvode.
 

Osrednja prireditev bo tudi letos 2. Nočni tek Medvode, ki je po lanski uspešni izvedbi, že vključen v slovenski pokal Nočni tek Slovenija. 

 

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

Sponzorji