DO ZAČETKA
3. nočnega teka še:

Prijava - individualna

Za sodelovanje na dogodku je potrebno izpolniti spodnji obrazec. Polja označena z * so obvezna polja.

Prijavni obrazec za 3. Nočni tek Medvode

S prijavo potrjujem resničnost podatkov, ki sem jih zapisal/-a v prijavi. Izjavljam, da sem zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a. Upošteval/-a bom vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost. Potrjujem, da pristajam na tveganja v zvezi z udeležbo na Nočnem teku – Medvode v gibanju in zato do organizatorja ne bom uveljavljal/-a nikakršnih odškodninskih zahtevkov.
Z udeležbo dovoljujem, da organizator moje navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in v javni objavi prijav in rezultatov tekmovanja ter jih uporablja za statistične obdelave.
Soglašam, da lahko organizatorji prireditve objavijo moje fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od mene zahtevali kakršno koli povračilo.

I Z J A V A: S prijavo potrjujem resničnost podatkov, ki sem jih zapisal/-a v prijavi. Izjavljam, da sem zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a. Upošteval/-a bom vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost. Potrjujem, da pristajam na tveganja v zvezi z udeležbo na Nočnem teku – Medvode v gibanju in zato do organizatorja ne bom uveljavljal/-a nikakršnih odškodninskih zahtevkov. Soglašam, da lahko organizatorji prireditve objavijo moje podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od mene zahtevali kakršno koli povračilo. Z udeležbo dovoljujem, da organizator moje navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in v javni objavi prijav in rezultatov tekmovanja ter jih uporablja za statistične obdelave. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo). Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006). Seznanjen sem, da preklic soglasja za zbiranje ali nadaljnjo obdelavo podatkov udeleženec organizatorju lahko izjavi po elektronski pošti na naslov: info@festivalmedvode.si


E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

Sponzorji